V Міжнародна конференція «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу: університетське врядування у вимірі автономії» (23.11.16, м.Київ)

23 листопада 2016 р. відбулась щорічна V Міжнародна конференція «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу: університетське врядування у вимірі автономії», організована Міністерством освіти і науки України, Інститутом вищої освіти НАПН України, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Спілкою ректорів ВНЗ України, Національним Еразмус+ офісом в Україні.

У заході взяв участь професор Деніс ФАРІНГТОН– відомий європейський експерт з питань освітнього права та врядування.

Під час конференції було представлені: перспективи фінансової автономії закладів вищої освіти в Україні; університетське врядування на засадах лідерства; розвиток систем забезпечення якості в контексті розроблення освітніх програм, запровадження нових стандартів вищої освіти та співпраці з роботодавцями.

IMG 20161123 101654

Участь експерта забезпечено в рамках Проекту ЄС «Підтримка діяльності Національних команд експертів з реформування вищої освіти» (TAM, EACEA).

Матеріали презентацій розміщено на сайті Інституту вищої освіти НАПН України: http://ihed.org.ua/ua/resursy/konferentsiia.html

Попередня Матеріали Міжнародного інформаційного дня Програми ЕРАЗМУС+ - співпраця організацій (15.11.16, ...