ДО УВАГИ ПРОЕКТНИХ КОМАНД ПРОГРАМИ TEMPUS IV

3-4 вересня 2015 р. було проведено зустрічі між представниками Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (представники департаменту координації міжнародної допомоги, керівник – Олена Тригуб, Міністерства освіти і науки України (Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції, керівник – Ганна Новосад), та Національного Еразмус+ Офісу в Україні (Світлана Шитікова).

За результатами зустрічі було узгоджено зменшення кількості необхідних документів для реєстрації проектів Програми TEMPUS IV на 5 позицій.

Представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України повідомили, що готуються зміни до законодавчої бази щодо Міжнародної технічної допомоги та спрощення процедур реєстрації проектів. Обговорюється і електронна система реєстрації проектів. Разом з тим, під час зустрічей було наголошено про важливість і обов’язковість реєстрації всіх проектів.

Детальні інструкції про державну реєстрацію проектів Європейського Союзу в Україні: http://www.erasmusplus.org.ua/tempus-iv/instruktsii/193-derzhavna-reiestratsiia-proektiv-yevropeiskoho-soiuzu-v-ukraini-zvilnennia-vid-splaty-pdv-myta.html

Попередня Про затвердження Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність