Тренінг з написання проектів за програмою Еразмус+ (11.12.15, м.Запоріжжя)

11 грудня 2015 р. у м. Запоріжжя командою НЕО в Україні (проект ЄС) було проведено тренінг для представників вищих навчальних закладів України щодо написання проектних заявок в рамках програми Еразмус+.
30 відібраних учасників тренінгу, є відповідальні за підготовку проектів у своєму закладі (представники відділів/управлінь міжнародних зв’язків, проектних офісів, представники кафедр, факультетів тощо), які не мають досвіду написання проектів та володіють англійською мовою.

Впродовж тренінгу було опрацьовано принципи побудови аплікаційної форми та надали рекомендації з підготовки проектних заявок, зокрема команди спільно працювали над визначенням та аналізом проблем, стекхолдерів та цілей пілотного проекту. Разом з учасниками тренінгу було детально опрацьовано логіко-структурну матрицю, робочі пакети за напрямами «Розвиток потенціалу вищої освіти».

В результаті тренінгу команди учасників представили свої проекти та отримали корисні рекомендації. Разом з тим, 17 вищих навчальних закладів з України набули необхідні навички для написання проектних заявок до конкурсів Еразмус+.
Паралельно з тренінгом представники навчальних закладів України у м. Запоріжжі мали можливість отримати консультації з питань участі у програмі Еразмус+ (реєстрація на Participant Portal, навчальна мобільність, Жан Моне, стратегічні партнерства, альянси знань та ін.) та особливостей реалізації проектів.
Дякуємо учасникам і чекаємо серед переможців.

Деталі про конкурси: http://www.erasmusplus.org.ua/novyny/1095-konkursy-erazmus-rozvytok-potentsialu-vyshchoi-osvity-zhan-mone-spivpratsia-dlia-mobilnosti-ta-inshi-oholosheno.html

Попередня Еrasmus Mundus Alumni Association день (28.11.15)