Участь у конференції «Вища медична освіта: сучасні виклики та перспективи»

На запрошення Національного медичного університету імені О.О. Богомольця НЕО в Україні взяв участь у Першій в Україні серед вищих медичних навчальних закладів науково-практичній конференції з міжнародною участю «Вища медична освіта: сучасні виклики та перспективи» (3-4 березня 2016 р.). 

Під час пленарного засідання щодо академічної мобільності у вищій освіті представник НЕО в Україні презентував учасникам заходу індивідуальні можливості за кредитною та ступеневою мобільністю у рамках Програми Еразмус+. У виступі було окреслено правила участі вищих навчальних закладів у конкурсах Програми Еразмус+ за напрямом КА1: академічна мобільність; індивідуальні можливості для студентів, викладачів та працівників університету. Під час презентації було зосереджено особливу увагу на практичних особливостях реалізації проектів з кредитної мобільності в Україні та обов’язкове визнання українськими вищими навчальними закладами результатів навчання студента у європейських університетах відповідно до умов Програми Еразмус+.

Детальнішу інформацію про науково-практичну конференцію «Вища медична освіта: сучасні виклики та перспективи» можна подивитись за посиланнями: http://www.nmu.edu.ua/news-open.php?id_news=4485 , http://www.nmu.edu.ua/news-open.php?id_news=4567 та http://www.nmu.edu.ua/news-open.php?id_news=4645

Попередня Синергія двох міжнародних програм