Молодіжний форум “Формат: ЄВРОПЕЄЦЬ” (06.06.2016 р.)

Представництво ЄС в Україні разом з ГО “Молодіжна Альтернатива” провели Всеукраїнський форум “Формат: ЄВРОПЕЄЦЬ” (6 червня 2016 р., НСК “Олімпійський”, м. Київ), запросивши представника Національного Еразмус+ офісу в Україні до участі в заході. Форум пройшов в рамках проекту «ЄС: вибір української молоді» і об’єднав молодих лідерів та учасників конкурсів проекту від Представництва ЄС з різних регіонів України.

Яким чином Ви можете наблизити Україну до Європи? Які шляхи прискорення євроінтеграційних процесів та ролі молоді у них? Що означає для Вас бути європейським українцем? Ви матимете унікальну нагоду поспілкуватися безпосередньо з тими, хто відповідає за просування України на шляху євроінтеграції, а саме з політиками, урядовцями, європейськими та українськими експертами, представниками бізнес-спільноти.

Близько 150 відвідувачів форуму мали змогу отримати нові знайомства та цінні поради спікерів заходу, а також насолодитися церемонією нагородження переможців конкурсів фото, відео, аудіо, блогів. 

Представник НЕО в Україні, Катерина Жданова, перезентувала можливості відкриті для України в рамках Програми ЄС Еразмус+ за ключовими напрямами: «Навчальна мобільність», «Спільні магістерські програми» та проекти кредитної мобільності, Напрям Жана Моне, а також основні кроки реєстрації на ЄС порталі учасників. В залі розгорнулася жвава дискусія і всі учасники отримали вичерпні відповіді на різноманітні питання.

Повна версія фоторепортажу форуму за посиланям: https://goo.gl/gFyXIM

Попередня Семінар «Можливості для індивідуальної академічної мобільності в рамках програми Еразмус+» ...