Інформаційний день «Можливості програми ЄС Еразмус+ для ВНЗ та студентів, випускників, викладачів та адміністративного персоналу» (30.03.17, м. Львів)

30 березня 2017 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно із Львівською національною академією мистецтв провели Інформаційний день «Можливості Програми ЄС Еразмус+ для ВНЗ та студентів, випускників, викладачів та адміністративного персоналу».

В рамках Інфодня щодо можливостей Програми Еразмус+, менеджер з індивідуальних можливостей Катерина ЖДАНОВА провела 2 сесії для викладачів та представників адміністративного персоналу ВНЗ щодо створення та реалізації проектів з в рамках Програми Еразмус+ напрям КА1 (навчальна мобільність); напрям КА2 (Проекти співпраці: розвиток потенціалу вищої освіти); Жан Моне; та для студентів (бакалавр, магістр, аспірант), що зацікавлені в можливостях академічної мобільності в рамках Програми Еразмус+ (Міжнародна кредитна мобільність за обміном, Ступенева мобільність на спільні магістерські та PhD програми).

Захід відвідало 67 представників університетів м.Львова, серед яких були студенти, викладачі та адміністративний персонал.

Наприкінці інфодня, учасники прослухали презентації від студентів Львівської національної академії мистецтв – Христини ВИННИЦЬКОЇ та Анастасії ДАВИДЮК , які відвідали польсьский університет в рамках Програми Еразмус+ КА1: Навчальна мобільність, та розповіли про власний досвід навчання. А також, випускниця магістерської програми Елеонора ПРОВОЗІН провела презентацію про можливості та досвід навчання в рамках Еразму Мундус European Master in Tourism Management (EMTM).

Щиро дякуємо всім учасникам за участь та активну комунікацію!

Попередня Огляди ОЕСР на тему доброчесності в освіті: Україна 2017 (27.03.17, ...