Інфодень Програми ЄС Еразмус+ у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка (28.03.18, м. Полтава)


29 березня 2018 р. в рамках Тижня міжнародних академічних можливостей у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбувся ERASMUS+ INFODAY. Захід організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим Агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA), Міністерством освіти і науки України в співпраці з Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка.

 В заході взяло участь понад 45 представників Полтавського національного педагоігчного університету імені В. Г. Короленка, а також представники закладів вищої освіти м. Полтава та Комунальної установи «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради.

Програма заходу

Захід розпочався з привітального слова ректора ПНПУ імені В. Г. Короленка Миколи Івановича Степаненка, який наголосив на важливості участі в проектах ЄС Еразмус+, з метою модернізації та інтернаціоналізації вищої освіти в Україні та впровадження кращих європейських практик в національну освіту.

20180330123804

Експертами заходу стали Іванна АТАМАНЧУК та Петро КРАЙНІК, менеджери НЕО в Україні, які презентували можливості Програми Європейського Союзу Еразмус+ у сфері вищої освіти за напрямами КА1: Академічна мобільність, КА2: Розвиток потенціалу закладів вищої освіти та проект Жана Моне. 

Під час спільної дискусії були обговорені особливості формування та подачі заявок на кожний із вище перерахованих напрямків діяльності проекту Еразмус+. Експерти надали практичні поради щодо успішної підготовки та реалізації проектів закладами вищої освіти, а також надали роздатковф матеріали щодо клюочвих напрямів, структури програми, тощо. 

Інформацію підготовлено за матеріалом ПНПУ імені В. Г. Короленка: http://pnpu.edu.ua/ua/news.php?news=2525. https://www.youtube.com/watch?v=5btY03n6fRw 

 

Попередня Міжнародна конференція «Європейські інтеграційні процеси у ХХІ столітті: ключові тенденції, ...