Тренінги з європейської інтеграції в КПІ (5-26.04.18, м. Київ)


5, 19, 25, 26 квітня 2018 р. КПІ імені Ігоря Сікорського запрошує студентів, аспірантів на тренінгові курси «Інтеграційні трансформації ЄС: напрями, динаміка, пріоритети» та «Досягнення та перспективи євроінтеграційного розвитку України». Захід відбудеться в рамках реалізації проекту Європейського Союзу Еразмус+ напряму Жан Моне «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine».

Назва: «Інтеграційні трансформації ЄС: напрями, динаміка, пріоритети» та «Досягнення та перспективи євроінтеграційного розвитку України»
Коли? 1415-1730 5, 19, 25, 26 квітня 2018 р.
Де? НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», м. Київ, просп. Перемоги 37 А, 1 корпус (ліве крило, МУФ), ауд. № 5
Цільова аудиторія: студенти, аспіранти технічних, управлінських, мовних напрямів.
Контактна особа щодо участі у заході: Манаєнко Ірина, verholyad@ukr.net

Деталі заходу за посиланням: https://www.facebook.com/events/227931201284033/ 

Додатково:
Спільний проект Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського» та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA) «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine» №587138-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE. Проект фінансується за підтримки Програми ERASMUS+ Європейського Союзу у відповідності до умов отриманого гранту Jean Monnet Fund.
Мета проекту – поглиблене вивчення європейських практик формування конкурентоспроможності та пропаганда переваг, отриманих від здійснених у ЄС трансформаційних процесів.

Завдання:
1) розширення та поглиблення знань про ЄС та переваги європейської бізнес-моделі;
2) сприяння змінам на ринку праці та в освітньому просторі через мотивацію працевлаштування та самозайнятості студентів;
3) підготовка навчального контенту (спеціальні курси з конкретних питань ЄС, громадські семінари, міждисциплінарні тренінги);
4) освітня допомога студентам з тимчасово окупованих територій України, якщо вони будуть зацікавлені в проектній діяльності.
В рамках проекту проводяться; форуми, круглі столи, тренінги, семінари та лекції по програмі проекту в рамках вже існуючих дисциплін, наукові дослідження, публікації для поширення результатів на національному та європейському рівні.

Сайт проектуhttp://jeanmonnet.kpi.ua/
Контактна особа – Пічугіна Марина, +38 0969314367, pichuginam@ukr.net.

Попередня Шукаєте потенційних партнерів з Нідерландів? Тоді ця можливість саме для ...