Презентація Програми Еразмус+ в рамках «Дні Кар’єри ЄС» та «Ярмарка вакансій» (17.04.18, м. Вінниця)


 

17 квітня 2018 р. Представництво ЄС спільно з Інформаційним центром ЄС Донецького національного університету імені Василя Стуса провели «Дні кар’єри ЄС». Захід було присвячено індивідуальним можливостям в рамках програм ЄС з метою подальшого якісного працевлаштування. Захід було присвячено індивідуальним можливостям в рамках програм ЄС з метою подальшого якісного працевлаштування. Захід відвідало понад 200 студентів та працівників закладів вищої освіти м. Вінниця.

До заходу приєднатись представники та компаній підприємств (понад 25), що проводили консультації щодо подальшого працевлаштування студентів.

Менеджер НЕО в Україні Катерина ЖДАНОВА презентувала Програму ЄС Еразмус+ щодо індивідуальних можливості у сфері освіти та молоді – ключовий напрям КА1: Мобільність для студентів, молоді та працівників ЗВО та надала рекомендації щодо участі у конкурсах та підготовки пакету документів на отримання гранту від Програми ЄС Еразмус+ на мобільність для обміну на навчання, проходження практики, підвищення кваліфікації, стажування, викладання та волонтерства тощо.

Учасники отримали професійні поради та практичний досвід від досвідчених колег, що знадобляться у подальшій професійній діяльності та побудові кар’єри; дізнались про нові вакансії у європейських та українських компаніях, які працюють у європейському просторі; пройшли тренінги зі співбесіди перед працевлаштуванням без досвіду роботи; отримали корисну інформацію та консультації щодо можливостей програм мобільності і міжнародної співпраці.

Детальніше за посиланнями тут і тут

Попередня Презентація Програми Еразмус+ в рамках "Дні Кар’єри ЄС" та "Ярмарка ...