Презентація Програми Еразмус+ в рамках «Дні Кар’єри ЄС» та «Ярмарка вакансій» (24.04.18, м. Маріуполь)


24 квітня 2018 р. в Маріупольському державному університеті (м. Маріуполь) було презентацію індивідуальних можливостей Програми Еразмус+ рамках «Дні Кар’єри ЄС» та «Ярмарка вакансій».

Захід було присвячено індивідуальним можливостям в рамках програм ЄС з метою подальшого якісного працевлаштування. Захід відвідало над 150 студентів, викладачів ЗВО, представників наукових установ та громадських організацій, а також понад 20 представників сфері бізнесу.

Менеджер НЕО в Україні Катерина ЖДАНОВА презентувала Програму ЄС Еразмус+ щодо індивідуальних можливості у сфері освіти та молоді – ключовий напрям КА1: Мобільність для студентів, молоді та працівників ЗВО.

Учасники отримали рекомендації щодо участі у конкурсах та підготовки пакету документів на отримання гранту від Програми ЄС Еразмус+ на мобільність для обміну на навчання, проходження практики, підвищення кваліфікації, стажування, викладання та волонтерства тощо.

Детальніше за посиланнями: http://euroquiz.org.ua/events/view/297, http://www.mariupolskoe.tv/news/den-kar-yeri-yes-u-mdu/ 

Попередня Інфосесія щодо індивідуальних можливостей Програми ЄС Еразмус+ (19.04.18, м. Чернігів)