ІІІ Форум Креативних Індустрій (7-8.09.18, м. Київ)


7-8 вересня 2018 р. в Києві було проведено Найкреативніший захід осені – ІІІ ФОРУМУ КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЙ. Захід відбувся в НСК «Олімпійський». Захід спрямований на об’єднання видатних експертів з різних галузей, які створюють “Ефект Медичі” в Україні. Що саме означає цей термін – можна дізнатися у Вікіпедії, а ми запрошуємо вас стати частиною створення нової історії успіху. Якщо ви мислите глобально, тоді Форум – найефективніше використання вашого часу, бо це єдине місце, де за два дні можна охопити повний спектр найактуальніших тем для бізнесу і професійного розвитку.

Перший день було присвячено питанням успішного впровадження інновацій для бізнесу, пошуку партнерів та розвинення українського інтелектуального продукту. Про українські технології зараз, які згодом можуть змінити правила гри на міжнародному рівні. А ще – про безмежну силу креативного мислення і цифрові технології майбутнього. Другий день – публічна дипломатія і пошук факторів, які впливають на формування національної ідеї. Це спільна відповідальність найактивніших діячів культурного сектору, найсміливіших – з громадського, та найвідвертіших – з державного. Говоримо про кіно, освіту, молодь, ЗМІ, громадські ініціативи, заборонені теми і суспільство в цілому. А також – про те, як не вистачає хороших новин та гумору в нашому житті.

Традиційно Форум складався з 6 тематичних блоків: “Маркетинг та комунікації”, “Технології та стартапи”, “Бізнес та інновації”, “Творчість та дизайн”, “Культура та життя”, “Суспільство та держава”.

В рамках заходу для учасників була створена Експо-зона, що інформувала всіх охочих про додактові можливості для їх креативної професійної ідяльності: гранти, стипендії, тощо. Протягом двох днів Форуму учаснкии мали змогу дізнатись можливості в рамках таких Програм, як: Еразмус+, Креативна Європа, Culture Bridges та інші. Зокрема, менеджери Програм провели презентації та надали індивідуальні консультації кожному бажаючому. Команда Національного Еразмус+ офісу проведла консультації понад 100 представнкам різних сфер діяльності та організацій: від приватних підтриємців діджитал агентств до представників Спілки художників України, від студентів та викладачів до молодіжних ГО. 

Організатори: Офіційне представництво Cannes Lions в Україні та reklamaster.com
За інформаційної підтримки Українського Культурного Фонду

Генеральний медіа-партнер – 1+1 Медіа; Генеральний інформаційний партнер – ЛІГА.НЕТ

За підтримки: Креативна Європа Україна, студія “Квартал 95”, KYIV MEDIA WEEK, МRМ, DCU, Планета Кіно, PRIME Group, Business Radio Group, DJFM, NDIF.

Детальніше про захід та правила участі за посиланням: https://www.facebook.com/events/495052770965713/ 

Попередня 6 проектів-переможців конкурсу 2018 р. Програми ЄС ЕРАЗМУС+: Розвиток потенціалу ...