Міжнародний форум “Innovation Market” (21-23.11.18, м. Київ)


21-23 листопада в Києві відбувся Міжнародний форум “Innovation Market”. Міжнародний Форум “Innovation Market” проходить під патронатом Кабінету Міністрів України та за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства освіти та науки, Національної академії наук України. Мета Форуму: впровадження інновацій в економіку України, пошук та залучення інвестицій для інноваційних проектів і програм.

Складові Форуму: Виставка, Startup Алея, Конференційна програма. У виставковій зоні було представлено понад 300 учасників. Зокрема, свої напрацювання презентували інститути Національної Академії Наук, юні винахідники Малої Академії Наук, заклади вищої освіти Міністерства освіти і науки, стартап-проекти, автори винаходів і розробок.

Триденна програма конференц-заходів була присвячена обговоренню широкого спектру тематик з розвитку інноваційної та інвестиційної діяльності в освіті, науці, енергетиці, екології, фінансовому та банківському секторі.

В перший день програми Форуму відбувся розгляд інновації у сфері освіти, також проведено круглий стіл на тему “Стратегічні засади інноваційного розвитку в умовах світової глобалізації”.
В наступний день для представників малого та середнього бізнесу презентували державні та міжнародні програми підтримки та фінансування, а також найбільш ефективні інструменти для виходу українських підприємств на міжнародні ринки.
В третій день експерти розглянули практичні кейси з розвитку стартап-проектів та залучення інвестицій.

Відповідно до програми днів, на Головній сцені Виставки відбулась презентація Катерини ЖДАНОВОЇ, менеджера Національного Еразмус+ офісу в Україні, щодо відкритих можливостей в рамках Програми Європейського Союзу Еразмус+ для організацій та індивідуальних осіб. Також на Форумі в рамках програми заходів Державної системи охорони інтелектуальної власності було презентовано Центр підтримки технологій та інновацій (TISC), створений на базі Національного офісу інтелектуальної власності (НОІВ), проведено IP Марафон – конкурс серед команд на кращий проект з комерціалізації винаходів.

Презентація ПРО МОЖЛИВОСТІ ПРОГРАМИ ЄС ЕРАЗМУС+

На стенді Малої Академії наук відбулась Всеукраїнська науково-технічна виставка – конкурс молодіжних інноваційних проектів.

У роботі Форуму взяли участь Міністр освіти і науки Лілія ГРИНЕВИЧ, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Юрій БРОВЧЕНКО, Голова правління Державної інноваційної фінансово-кредитної установи Володимир СТАВНЮК, Перший віце-президент НАН України Антон НАУМОВЕЦЬ, Голова Представництва ЄС в Україні Хюґ МІНГАРЕЛЛІ, представники міністерств і відомств, відповідальних за підтримку і впровадження інновацій.

Генеральний розпорядник Форуму: Міжнародний виставковий центр. Тел.: 206-87-17, 201-11-74, ifim@innovationmarket.com.ua; www.innovationmarket.com.ua 

Головний медіа-партнер форуму – Liga.net 

Попередня Плануєте співпрацю з країнами Азії? Радимо переглянути відео-запис семінару "Erasmus+ ...