Презентація Програми ЄС Еразмус+ у рамках конференції «Молодь та держава: партнерство заради розвитку» (07-08.12.18, м. Львів)

7-8 грудня 2018 р. у м. Львів відбулася Міжнародна конференція «Молодь та держава: партнерство заради розвитку», що стала першим міждисциплінарним та міжінституційним діалоговим майданчиком для шести країн Східного Партнерства (Азербайджан, Білорусь, Вірменія, Грузія, Молдова, Україна). Організаторами заходу виступили Міністерство молоді та спорту України, Європейська Комісія, Львівська обласна державна адміністрація, Програма розвитку ООН в Україні, Форум громадянського суспільства Східного Партнерства в Україні (Робоча Група №4 «Контакти між Людьми»).

В рамках конференції були розглянуті питання участі молоді у міжнародних та національних законодавчих ініціативах; реального стану участі молоді в країнах регіону Східного Партнерства та можливості участі молоді без законодавчих для цього передумов; передумови розбудови співпраці Молодь+Держава з метою кращого формування стратегічних рішень та успішні практики в Литві, Естонії, Німеччині, Франції та країнах Східного Партнерства.
Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА презентувала можливості участі молоді у програмі Еразмус+ та співпраці з органами державної влади для більше 130 учасників. Проведено консультації під час роботи в групах.

Інформація за посиланням: https://diem.studway.com.ua/d/molod-derzhava-partnerstvo-zaradi/ 

Попередня Щорічна конференція експертів з реформування вищої освіти 2018 року «Розбудова ...