Cемінар для Національних експертів з реформування вищої освіти «Забезпечення якості в наукових дослідженнях» (15-16.10.18 р., м. Єреван, Вірменія)


15-16 жовтня 2018 р. у м. Єреван (Вірменія) відбувся семінар для Національних експертів з реформування вищої освіти щодо якості проведення досліджень на освітньому рівні PhD. У заході взяли участь біля 50 представників ЗВО, освітніх організацій Вірменії, Грузії, України.

Під час пленарних засідань та обговорень у робочих групах протягом двох днів учасники семінару отримали фахову інформацію від європейських експертів щодо досвіду Словенії, Швеції та Угорщини та інших європейських країн щодо системи забезпечення якості навчання та проведення досліджень на освітньому рівні PhD. Учасники семінару мали змогу дізнатись, поділитись власних професійним досвідом, обговорити критичні питання щодо реформування, забезпечення функціонування системи та ролі усіх стейкхолдерів у процесі навчання, проведення досліджень та керівництва (supervising) під час навчання та викладання на освітньому рівні PhD.

Від України у заході узяли участь Національні експерти з реформування вищої освіти Володимир ЛУГОВИЙ, Михайло ВІННИЦЬКИЙ та менеджер НЕО в Україні Іванна АТАМАНЧУК, які мали змогу поділитись досвідом реформування у сфері вищої освіти спрямовані на поліпшення рівня навчання, викладання та проведення досліджень за програмами PhD в Україні, а також дізнатись більше про досвід та виклики стосовно підвищення якості освітнього рівня PhD у країнах своїх колег.

Інформація за посиланням: https://erasmusplus.am/ensuring-quality-in-scholarly-research-erasmus-regional-seminar-in-yerevan/ 

Попередня Координаційна зустріч представників Національних Еразмус+ офісів та Національних агентств Еразмус+ ...