НАЗУСТРІЧ ВИКЛИКАМ СПІВРОБІТНИЦТВА МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЄС: ДОСВІД ЦЕНТРІВ ІМ. ЖАНА МОНЕ В КИЄВІ ТА ДОНЕЦЬКУ

26 березня 2015 року за підтримки Програми ім. Жана Моне за участю провідних європейських та українських експертів проводиться міжнародна конференція «НАЗУСТРІЧ ВИКЛИКАМ СПІВРОБІТНИЦТВА МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЄС: ДОСВІД ЦЕНТРІВ ІМ. ЖАНА МОНЕ В КИЄВІ ТА ДОНЕЦЬКУ»
Метою конференції є: презентація наукових та учбових напрацювань Центрів ім. Жана Моне в НаУКМА та ДонДУУ; обговорення сучасних викликів співробітництва між Україною та ЄС; вивчення доступу українських науковців та освітян до Європейського освітнього простору; просування ідей Програми Жана Моне в цілому.
До участі в міжнародній конференції запрошуються науковці, викладачі, учасники мережі Програми Жана Моне в Україні, аналітики, експерти, представники владних структур, міжнародних та громадських організацій, аспіранти, студенти. Участь у конференції безкоштовна.

Для участі в міжнародній конференції зареєструйтесь, будь ласка, до 20 березня 2015 року (включно), надіславши повідомлення на електронну адресу: lawschool@ukma.kiev.ua (з позначкою теми листа: конференція Жана Моне 26 березня) або за тел: (044) 425 60 73 (Людмила Василівна Косенко). Кількість учасників конференції обмежена. Проїзд та поселення – за кошти учасників.

Місце проведення заходу: Музей звитяги. Національний університет «Києво-Могилянська академія», вул. Сковороди, 2, м. Київ

Робочі мови конференції: англійська та українська (переклад не забезпечується).

Додаткову та поточну інформацію про конференцію можна отримати на
веб-сторінці Центру ім. Жана Моне з європейських студій НаУКМА: http://jmce.ukma.kiev.ua/uk/activities
та на веб-сторінці Центру Досконалості ім.Жана Моне ДонДУУ: http://jmce.dsum.edu.ua

Попередня Аналітичний звіт «Моніторинг інтеграції української системи вищої освіти в Європейський ...