Отримання мандату від МОН України на конкурс проєктів Еразмус+ з Розвитку потенціалу вищої освіти

Шановні освітяни, якщо Ви готуєте проєктну заявку на конкурс з Розвитку потенціалу вищої освіти та з метою отримання мандату підтримки Міністерства освіти і науки України, запрошуємо до 15 січня 2020 р. надіслати до директорату вищої освіти і освіти дорослих (контактна особа: Катерина Супрун, suprun@mon.gov.ua) та головного управління міжнародного співробітництва директорату стратегічного планування та європейської інтеграції (контактна особа: Сергій Шкабко shkabko@mon.gov.ua) короткий опис проєкту із зазначенням обраних національних пріоритетів та доданої цінності проєкту для процесів реформування системи вищої освіти України. Пропонований проєкт має орієнтуватися на законодавство, рекомендації та гарні практики Європейського простору вищої освіти.

Опис  може бути за прикладом Інформаційного бюлетеню за посиланням тут.

Лист від Міністерства освіти і науки України щодо пріоритетів розвитку вищої освіти України та їх кореляція з пріоритетами програми Еразмус+, контакти та терміни звернення – ознайомитись за посиланням тут.

Пріоритети, ідеї для проектів та контакти від Міністрества освіти і науки України 2020 р.:

Презентація Олега Шарова, Генеральний директор, Директорат вищої освіти і освіти дорослих щодо пріоритетів на 2020 р. (за посиланням тут) та Катерини Супрун, експерт директорату вищої освіти і освіти дорослих щодо залучення МОН України до проєктів (за посиланням тут)

Презентація Олега Шарова, Довідник контактів МОН України – за посиланням тут.

Запрошуємо команди консультуватись з Національним Еразмус+ офісом в Україні щодо відповідності пріоритетам, запобігання дублювання з вже профінансованими проєктами, забезпечення синергії, відповідності мінімальним критеріям та підготовки проєкту.

Бажаємо успіхів! May your ideas fly!

Попередня Merry Christmas and Happy New Year!