Подання СВНЕ, ІСМ, мобільність молоді, стратегічні партнерства, альянси ззнань та Жан Моне проєктних заявок – завершено! Проте на деякі напрями ще тривають.

Вітаємо, ми завершили з Вами важливий етап конкурсу, були й радість успіху першого етапу та відчття завершенності справи та що можна все буде поспати :), були й переживання і сьози розчарування тих, хто не отримав мандату від МОН України та кому зовсім трохи не вистачило часу щоб натиснути submit. Проте точно всі отримали безцінний досвід та нові компетентності, здобули нових партнерів, а також перевірили колег та партнерів на справжність! А це, на наше переконання, найважливіші критерії успіху!

Дякуємо всім за співпрацю та сподіваємось, що консультації, поради, заходи та  матеріали нашої команди стали Вам у нагоді.

Всім бажаємо успіхів та чекаємо серед переможців! Для нас всі хто працював і працює над проєктами Еразмус+ – вже переможці! Good luck, we keep fingers сrossed for you and your proposals!

Для інформації – графік конкурсу СВНЕ:

листопад-5 лютого 2020 р. – подання проектних заявок;
лютий-березень – оцінювання ЕАСЕА на відповідність мінімальним технічним вимогам (eligibility criteria);
березень- травень – оцінювання незалежними експертами;
травень – зустріч комісії з оцінювання проектних заявок;
червень – консультації EACEA з Представництвом ЄС в Україні;
липень – фінальне засідання комісії в Брюсселі;
кінець липня – остаточне рішення щодо присудження гранту;
початок серпня – повідомлення результатів;
8 серпня-20 грудня – підписання Грантових Угод;
15 листопада 2020 р., або 15 січня 2021 р. – початок виконання проектів (eligibility period).

Маємо кожного дня скарги щодо технічних проблем подання форм, рекомендуємо не залишати подання на оснанню годину.

Як тільки є проблема технічна, не намагайтесь вирішити її самі, робіть PrintScreen та терміново надіслайте до технічного відділу на Helpdesk за e-mail address, що вказані в кожному розділі відповідних конкурсів. Проте робити це важливо до завершення дедлайну!

The Erasmus+ Programme Guide (version 2 of 26/02/2020), incorporating the corrigendum of 26/02/2020 is an integral part of the 2020 Erasmus+ Call for Proposals and its corrigendum, published on 26/02/2020.

Good luck, we keep fingers crossed for your projects!

Попередня Конкурс Еразмус+ КА107 ІСМ 2020 р. завершено!