Круглий стіл «Європа – вчора, сьогодні, завтра. Виклики пандемії Covid-19» (19.05.2020, on-line, Харків)


19 травня 2020 р. за ініціативи Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця спільно з Інформаційним Центром Європейского Союзу в ХНЕУ ім. С. Кузнеця за участі Національного Еразмус+ офісу в Україні проведено круглий стіл «Європа – вчора, сьогодні, завтра. Виклики пандемії Covid-19» (у форматі ZOOM-конференції).

 

Представник НЕО в Україні, Іванна АТАМАНЧУК, ознайомила учасників ZOOM-конференції із викликами, створеними пандемією COVID-19, що постають перед учасниками проектів Еразмус+ з міжнародної мобільності (КА107), розбудови потенціалу вищої освіти (СВНЕ), Жан Моне та представила можливі шляхи подолання тимчасових перешкод, що виникли, для результативного впровадження проектів Еразмус+, приділяючи особливу увагу проектам з міжнародної мобільності. Представник НЕО в Україні відповіла на запитання від учасників та організаторів міжнародної мобільності Еразмус+, з якими вони зіштовхнулись у період обмежувальних карантинних  заходів, задля успішного завершення студентської мобільності та організаці подальших конкурсів та участі у мобільності Еразмус+.

Вся інформація про COVID-19 і Україні: офіційні портали: Cabinet of Ministers of Ukraine (here), Ministry of Health of Ukraine (here) and Ministry of Education and Science of Ukraine (here).

Детальніше про проведений он-лайн захід можна ознайомитись на вебсайті організаторів заходу – Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

Попередня Запрошуємо до участі у тренінгах з європейської інтеграції (27-29.05.2020)