Тренінг «ЯКІСТЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОЧИМА СТУДЕНТІВ»

21-23 червня 2015 в місті Київ відбувся тренінг «ЯКІСТЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОЧИМА СТУДЕНТІВ», присвячений питанням забезпечення якості вищої освіти та участі студентів у цьому процесі.

Тренінг заплановано в рамках стратегії залучення студентів до роботи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та зміни системи забезпечення якості вищої освіти в Україні відповідно до Європейських стандартів та рекомендацій із забезпечення якості вищої освіти та Закону України «Про вищу освіту».

Організатором тренінгу виступає національне об’єднання студентів України – Українська асоціація студентського самоврядування. У якості тренерів запрошені досвідчені міжнародні експерти Європейського союзу студентів та члени Європейської студентської експертної групи з питань забезпечення якості вищої освіти. Тренінг відбудеться за підтримки проекту Європейського Союзу Tempus IV “IMPRESS”.

Деталі і реєстрація: http://www.uass.org.ua/index.php/news/national/734-anons-treninh-yakist-vyshchoyi-osvity-uchast-studentiv

Витрати на участь у заході (харчування, поселення учасників) покриваються за рахунок організаторів. Витрати на проїзд до місця проведення та у зворотному напрямі покриваються за рахунок учасника.

За додатковою інформацію просимо звертатися до організатора тренінгу: Руснак Олена 050-023-70-27, Секретаріат 044-383-58-23

Електронна адреса: info@uass.org.ua Тема листа: QATraining

Попередня EURO BUS їде Україною