Запрошуємо долучитись до опитування від Національного Еразмус+ офісу в Україні


Національний Еразмус+ офіс в Україні висловлює Вам свою щиру повагу та вдячність за участь у Програмі ЄС Еразмус+, зокрема у реалізації проєктів KA107 з міжнародної кредитної мобільності (ІСМ). НЕО в Україні оновлює бази даних щодо участі закладів вищої освіти (ЗВО) у проєктах Еразмус+ та контактної інформації осіб, які залучені до координації та діяльності з міжнародних зв’язків і відповідають за реалізацію проєктів Еразмус+, зокрема з міжнародної кредитної мобільності. 

Для цього просимо заповнити електронну Google форму 1 – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5WrkG1fWlRhfCDaJFE9k6Zr4VYjSz1trYs3zwSjC7fYhUig/viewform, зазначивши запитувану контактну інформацію особи, яка є координатором міжнародної мобільності Еразмус+, та особи, яка відповідає за діяльність з міжнародних зв’язків на рівні закладу.

З метою вдосконалення механізмів реалізації міжнародної кредитної мобільності, вивчення її ефективності та впливу на освітній процес у ЗВО НЕО в Україні просить взяти участь в опитуванні, а саме:

  • Заповнити електронну Google форму 2 для ЗВО – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqjicXyZF2oVunz2uumT0oNM5E-KZl3m2yoNwtBu2h2WDF4w/viewform щодо впровадження і впливу проєктів Еразмус+ з міжнародної кредитної мобільності, викликів, які виникають під час реалізації проєктів з кредитної мобільності та впливу мобільності Еразмус+ у Вашому закладі вищої освіти на інституційному рівні. 
  • Поширити для заповнення серед учасників мобільності Еразмус+ для персоналу (працівників та викладачів) електронну Google форму 3 – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYQ3m0qFAvSWQ07PPk7FYsvacC5LX7PFplI2Wqm5A7w1JURA/viewform щодо впливу міжнародної мобільності на індивідуальному (професійному) рівні, ролі учасників мобільності у здійсненні впливу на покращення освітнього процесу, конкретних гарних практик запровадження інновацій у Вашому освітньому закладі за результатами участі у мобільності для персоналу;
  • Поширити для заповнення серед студентів, які були учасниками мобільності Еразмус+, електронну Google форму 4 – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdejO0sS-DAtky1JGLcLsGtj4kNPMXSA0K68XslonRpKynDA/viewform щодо впливу міжнародної мобільності на студентів/випускників на їхній професійний та індивідуальний рівень.

Отриману інформацію за результатами опитування буде проаналізовано та узагальнено задля визначення стану, загальних тенденцій, викликів і перспектив впровадження проєктів з міжнародної кредитної мобільності закладами вищої освіти в Україні.

Просимо Вас забезпечити заповнення усіх Google форм (форма 1 з контактною інформацією та форми 2, 3, 4 щодо опитування ЗВО і учасників мобільності) та подати їх до 15 травня 2020 р. (термін продовжено).  Для зручності заповнення електронних опитувальних форм учасниками мобільності просимо максимально поширити інформацію із вказанням посилань на форми опитування через офіційну ел.пошту, офіційні вебсторінки та сторінки у соціальних мережах тощо.

У разі виникнення запитань щодо заповнення електронних форм, надання відповідей на запитання тощо просимо звертатись до Національного Еразмус+ офісу в Україні. Контактна особа – Іванна Атаманчук, менеджер з моніторингу (ел.адреси office@erasmusplus.org.ua, ivanna.at@gmail.com)

Запрошуємо ділитись досвідом реалізації проєктів, а у разі проблем чи перешкод у міжнародній діяльності звертатися до Національного Еразмус+ офісу в Україні для спільного вирішення таких викликів. Дякуємо Вам за підтримку проєктів Програми Еразмус+ та сподіваємось на продовження плідної і конструктивної співпраці.

З повагою,

Команда НЕО в Україні 

Попередня Семінар для закладів вищої освіти, які готують фахівців за освітніми ...