Програма розвитку лідерського потенціалу університетів України: синергія проектів ЄС і Британської Ради (07.02.18, м. Київ)

7 лютого 2018 р. у м. Києві відбулися збори учасників Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, започаткованою Британською Радою в Україні за підтримки Фундації Лідерства (Великобританія). Організатори заходу – Британська Рада в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України за участю представників Національних експертів з реформування вищої освіти Програми Еразмус+ та Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Команди з 14 університетів з усієї України – учасники 2-го циклу Програми – презентували результати реалізованих у рамках Програми проектів. До обговорення представлених практик долучилися представники університетів – учасників 1-го циклу Програми 2016 р., Британської Ради, Інституту вищої освіти НАПН України, а також лідери нових університетських команд – переможців конкурсу 2017 р.

Директор Британської Ради в Україні Саймон ВІЛЬЯМС виступив із заключним словом перед учасниками заходу та підкреслив важливість і вплив Програми на розвиток потенціалу університетів України, зокрема переміщених закладів вищої освіти. У церемонії вручення сертифікатів учасникам Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України взяла участь координатор Програми Світлана КАЛАШНІКОВА, Національний експерт з реформування вищої освіти Програми Еразмус+.

Інформація про Програму: http://ihed.org.ua/ua/diialnist/programa-z-rozvitku-liderstva.html; http://www.britishcouncil.org.ua/programmes/education/leadership-development 

Попередня Графік оцінювання проектних заявок конкурсу Еразмус+ CBHE