Міжнародна науково-практична конференція Східного Партнерства «Сприяння спільним цінностям через освіту та культуру» (25-26.06.2019, Тбілісі, Грузія)

25-26 червня 2019 р. відбулася Міжнародна науково-практична конференція Східного Партнерства «Сприяння спільним цінностям через освіту та культуру».

Захід було організовано за підтримки Європейської Комісії в Тбілісі, Грузія, на базі готелю «Holiday Inn».

Серед близько 260 учасників із понад 20 країн світу, включаючи всі країни Східного партнерства, в конференції взяли участь біля 40 представників від України.

У складі української делегації були національні експерти з реформування вищої освіти України (HERE) Юрій РАШКЕВИЧ, заступник Міністра освіти і науки України, Володимир БАХРУШИН та Михайло ВИННИЦЬКИЙ, представники органів влади, закладів вищої освіти, неурядових організацій, міжнародних проектів в Україні.

Національний Еразмус+ офіс в Україні на конференції представляв Петро КРАЙНІК, який виступив спів-модератором дискусійної панелі «Роль вчителів у сприянні спільним цінностям».

На конференції здійснювалася розгорнута дискусія щодо тенденцій у навчанні та викладанні, розвитку компетентностей, європейського виміру викладання на основі спільних цінностей, інноваційних підходів в управлінні освітою, можливостей культурної спів-творчості та міжкультурного діалогу, обміну кращими практиками, підвищення якості в сфері освіти та посилення залучення суспільства до питань освіти.

Інформація про подію знаходиться за посиланням: https://eu.eventscloud.com/ehome/education-and-culture/home/ 

ЗВІТ

Попередня Презентація Еразмус+ для кадетів Військового Інституту КНУ (24.06.2019, м. Київ)