Підписання меморандуму про співпрацю з Національним центром підвищення якості освіти, Грузія (03.06.2020)

HERE pic3 червня 2020 р. відбулося підписання меморандуму про співпрацю з Національним центром підвищення якості освіти (далі – Національний центр), Грузія.

Національний центр – це єдине уповноважене державою агентство із забезпечення якості в Грузії, який має 10 річну історію, є повним членом ENQA та включене у EQAR. Національний центр здійснює авторизацію (дозвіл на діяльність) навчальних закладів та акредитацію освітніх програм, а також реалізує моніторинг виконання стандартів, працює над вдосконаленням зовнішніх, а також внутрішніх механізмів забезпечення якості.

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти України представляли голова Національного агентства Сергій Квіт, його заступниця Наталія Стукало та Національні експерти з реформування вищої освіти Програми Еразмус+ (HERE team) – член Національного агентства Ірина ЗОЛОТАРЬОВА, керівник секретаріату Михайло ВИННИЦЬКИЙ, а також менеджер міжнародних проєктів Альбіна Цятковська.

Від грузинської сторони взяли участь пані Тамар Махарашвілі, директор Національного центру, пан Кахабер Ерадзе, її заступник, пан Лаша Маргішвілі, начальник відділу Центру підвищення якості вищої освіти та пані Хатія Цірамуа, в.о. начальника відділу стратегічного розвитку та інтернаціоналізації.
Сприятиме співпраці та обміну досвідом мід Національним агентствами із забезпечення якості вищої освіти України та Грузії.

Інформація на сайті організаторів

Попередня Підписання меморандуму про співпрацю із Національним центром підвищення якості освіти ...