Презентації Інформаційної сесії Національного Еразмус+ офісу в Україні (м.Харків, жовтень 2015 р.)

12 жовтня 2015 р. о 14:00 Національний Еразмус+ офіс в Україні провів Інформаційну сесію для студентів, викладачів та лідерів харківських ВНЗ з метою поширення інформації про можливості Програми Еразмус+.

Обов’язково ознайомтесь з оновленим, вже опублікованим Керівництвом програми Еразмус+ (Programme Guide): http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/discover/guide/index_en.htm

Захід ініційовано відділом по координації міжнародної технічної допомоги та співпраці з міжнародними організаціями проектного управління Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської облдержадміністрації.
Учасникам було представлено можливості співпраці з програмою Еразмус+ за напрямом мобільності, розвитку потенціалу та за напрямом Жана Моне.

Програма заходу передбачала спілкування з представниками ВНЗ, що зацікавлені у реалізації міжнародних проектів в рамках Програми Еразмус+.

Також на захід було запрошено студентів та викладачів, які зацікавлені в індивідуальних грантах на навчання, обмін, стажування та підвищення кваліфікації.

Семінар відбувся в Харківському національному університеті радіоелектроніки за адресoю: м.Харків, пр.Леніна, 14, Актова зала.

Матеріали презентацій оновлено: http://erasmusplus.org.ua/novyny/1096-informatsiynyy-den-prohramy-erazmus-dlya-vyshchykh-navchalnykh-zakladiv.html

Попередня Організація міжнародної кредитної мобільності, 11-12.06.15, Брюссель/Гент - навчальний візит для ...