Освітня зустріч “Можливості фінансування наукових досліджень” (15.04.2016)

15 квітня 2016 р. м.Київ. Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні (Проект ЄС) та Офісу Програми Фулбрайт взяли участь у зустрічі “Можливості фінансування наукових досліджень”, яка була організована Інститутом Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці (ІМАНС).

Мета заходу: забезпечення функціонування комунікативної платформи для обміну інформацією, що сприятиме підвищенню академічної мобільності науковців на арені міжнародної освіти.

В своїй презентації представник НЕО в Україні розповів про індивідуальні академічні можливості в рамках Програми Еразмус+ для студентів, випускників, викладачів та адміністративного персоналу. Учасники заходу були ознайомлені з інформацією про особливості навчання за кредитною та ступеневою мобільністю, зокрема за спільними магістерськими та докторськими (PhD) програмами Еразмус+, отримання стипендій на навчання, викладання, стажування.

Захід відвідало 60 представників більш ніж 20-ти вищих навчальних закладів та наукових установ з різних регіонів України.

Презентації щодо відкритих можливостей в рамках Програми Еразмус+ за посиланням: http://www.erasmusplus.org.ua/novyny/1096-informatsiynyy-den-prohramy-erazmus-dlya-vyshchykh-navchalnykh-zakladiv.html

Відеопрезентація програми Ерамзус+: https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/introduction-international-dimension-erasmus-plus_en

Попередня Оновлено статистичні дані щодо результатів I конкурсу Програми Еразмус+ напряму ...