Презентація Програми Еразмус+ в рамках “Дні Кар’єри ЄС” та “Ярмарка вакансій” (11.04.18, м. Одеса)


Представництво ЄС в Україні спільно з Одеським національним економічним університетом 11 квітня 2018 провели Дні Кар’єри ЄС. Організаторами заходу є Інформаційний Центр ЄС ОНЕУ у партнерстві з Відділом маркетингу та зв’язків з роботодавцями.

День Кар’єри ЄС та Ярмарка вакансій – це заходи, що мають на меті поширити інформацію про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді у Європейському просторі! Завдяки Дню Кар’єри ЄС та Ярмарці вакансій десятки компаній та організацій представлять свою діяльність, Ви зможете отримати корисні поради щодо працевлаштування в Україні та за кордоном, отримаєте професійні консультації для успішного отримання бажаної роботи, ознайомитися з можливостями отримання міжнародних грантів та можливостями участі у міжнародних проектах Програм ЕРАЗМУС+ та «Креативна Європа»!

ПРОГРАМА заходу

Під час заходу учасники отримали можливість:
– Отримати професійні поради та практичний досвід від досвідчених колег, які знадобляться у подальшій професійній діяльності та побудові кар’єри;
– Дізнатися про нові вакансії у європейських та українських компаніях, які працюють у європейському просторі;
– Пройти тренінги зі співбесіди перед працевлаштуванням без досвіду роботи;
– Отримати корисну інформацію та консультації щодо можливостей навчання та стажування за кордоном;
– Ознайомитися з особливостями написання заявок на конкурси Програм «Креативна Європа»;
– Дізнатися про основні питання та проблеми стартапів в Одеському регіоні;
– Отримати можливість працевлаштування в міжнародних або українських компаніях.

В рамках заходу відбулась презентація Програми Європейського Союзу Еразмус+, зокрема учасникам заходу було представлено індивідуальні можливості у сфері освіти та молоді. Представник команди Національного Еразмус+ офісу в Україні – Катерина ЖДАНОВА, розповіла учасникам про ключовий напрям КА1: Мобільність, в рамках якої студенти, молодь та працівники ЗВО мають можливість обміну, стажування, навчання викладання та волонтерства. Учасники отримали рекомендації щодо участі у конкурсах та підготовки пакету документів на отримання гранту від Програми ЄС Еразмус+. 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ щодо індивідуальних можливостей в рамках Програми ЄС Еразмус+

 

Додатково за посиланням: http://oneu.edu.ua/uspishne-provedennya-dnya-kar-yeri-v-oneu/ 

Дякуємо всім за участь!

Попередня Тренінги з європейської інтеграції в КПІ (5-26.04.18, м. Київ)