Третій щорічний з’їзд Асоціації Кавказу з європейських студій на тему “The Experience of Inter-Regionalism in the Black Sea and Caucasus Regions: Norm Diffusion, Legal Approximation and Contestation” (19-20.04.19, м. Одеса))

19-20 квітня 2019 р. у м. Одеса (Україна) відбудеться третій щорічний з’їзд Асоціації Кавказу з європейських студій (Association of European Studies for the Caucasus). Основною тематикою заходу стане обговорення досвіду міжрегіоналізму в регіонах Чорного і Балтійського морів у контексті дифузії норм, правової апроксимації і змагальності.

Асоціація європейських студій для Кавказу є єдиною асоціацією європейських студій у регіоні планує провести третій з’їзд поза межами регіону і проаналізувати досвід Чорноморського регіону з дифузії норм і змагальності. Від членства Болгарії і Румунії до надалі тенденційних переговорів про Стратегічне Партнерство для Азербайджану, відбувається великий спектр заходів з правової апроксимації і правової дифузії. Обґрунтована нормами договорів з ЄС, це завдання має далекосяжні заходи поза технічними моментами і охоплює зміни у політичній культурі і дискурсі.

Місце проведення: Одеський національний університет імені Іллі Мєчнікова. 

У контексті загальної теми Програмний Комітет Асоціації для Кавказу прийматиме пропозиції для панельного обговорення (макс. 3 доповідачі, макс. 2 дискутанти), круглих столів (макс. 5 учасників), індивідуальні презентації і стендові презентації. Особливістю заходу будуть секції «для молодих науковців», що модеруватимуьбся досвідченими дослідниками і метою яких буде надання методологічної допомоги науковим проектам на ранніх етапах для молодих науковців. Студентів останніх років навчання запрошуємо подавати індивідуальні заявки і пропозиції для панельного обговорення (макс. 5 доповідачів і модератор).

Додатково до основної тематики заходу, на З’їзді Асоціації відбуватиметься дві спеціалізовані сесії з питань методології і обміну кращими практиками щодо:
• Викладання і тренінгової діяльності з європейських студій
• Навики проведення досліджень з європейських студій

Доповіді з усіх сфер європейських студій включно із відповідними основними дисциплінами вітаються. Просимо подати коротку біографію, анотацію, і якщо стосується, пропозицію щодо складу Вашої панелі/круглого столу до 1 лютого 2019 до Програмного Комітету, c/o kruessmann.thomas@gmail.com. Якщо Ви плануєте подаватися на секції “для молодих науковців”, просимо подати Ваші документи на електронну скриньку aesc.junior@gmail.com.

Участь у третьому З’їзді Асоціації безкоштовна! Просимо відвідати нашу сторінку: http://aesc-online.eu. Членство у Асоціації безкоштовне для громадян країн регіону.

Захід відбувається за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках реалізації проекту імені Жана Моне ProASEC: Grant Agreement Number Reference: 600053-EPP-1-2018-1-GE-EPJMO-SUPPA та у співпраці із Українською Асоціацією Європейських Студій і EaP.

Попередня Українських студентів запрошують взяти участь у стипендійній програмі Європейської школи ...