Зустріч Національних Еразмус+ офісів та Національних Еразмус+ Агентств (30.01.19, м. Брюссель, Бельгія)


30 січня 2019 р. в м. Брюссель, Бельгія відбулася зустріч представників Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА), Генеральних Директоратів ЄС, Представництв ЄС в країнах-партнерах, Національних Еразмус+ офісів та Національних агентств Еразмус+.

Головна мета заходу полягала в презентації нових деталей участі країн-членів та країн-партнерів Програми у конкурсах Еразмус+ КА1, КА2 та Жан Моне у 2018-2019 конкурсному році. Учасникам було представлено статистичні дані щодо кількості поданих заявок та співвідношенню до виграних грантів, безпосередньо в рамках напряму КА2: Розвиток потенціалу вищої освіти. Було анонсовано додаткове вікно фінансування з пріоритетними напрямами Програми для країн Східного Партнерства: Молдови, Грузії та України.

Як результат участі представників команди НЕО в Україні, було розбудовано потенціал для надання якісних послуг цільовим групам проектів: ЗВО, МОН України та іншим організаціям, як потенційним учасникам і виконавця Програми Еразмус+ у сфері вищої освіти. Представники команди Національного Еразмус+ офісу в Україні отримали настанови та набули практичних навичок щодо роз’яснення нових правил та особливостей впровадження проектів з розвитку потенціалу ВО, а також розбудували нові зв’язки з представниками офісів та агентств з метою подальшої синергії, та отримали рекомендації задля підтримання успішного рівня впровадження Програми ЄС Еразмус+ для українських стейкхолдерів.
Інформація на сайті НЕО за посиланням.

Попередня Тренінгова скайп-сесія «Особливості та рекомендації з підготовки проектних заявок за ...