Участь у публічній дискусії, присвяченій європейській інтеграції Херсонської області (12.11.2020, on-line)


12 листопада 2020 року відбулась публічна дискусія, присвячена європейській інтеграції Херсонської області.

Захід відбувся в межах презентації дослідження «Нової Європи» «Євромапа України-2. Рейтинг європейської інтеграції областей».

Цей захід став другою регіональною презентацією дослідження «Нової Європи» «Євромапа України-2. Рейтинг європейської інтеграції областей».

 

Під час заходу обговорювались ключові досягнення європейської інтеграції у Херсонській області; головні перешкоди та виклики перед Херсоном на цьому шляху; уявлення місцевих мешканців про ЄС та про те, яким чином відбувається комунікація процесу європейської інтеграції в регіоні.

Спікерами дискусії виступили Кирило СЕРГЄЄВ, Директор установи «Агенція регіонального розвитку «Офіс євроінтеграції» Херсонської області»; Анастасія КЛИМЕНТЕНКО, Представниця USAID/ENGAGE в Херсонській області; Оксана ГЛЄБУШКІНА, Виконавча директорка ГО «Громадський центр «Нова генерація»; Світлана ШИТІКОВА, Координаторка проєкту ЄС «Національний Еразмус+ офіс в Україні»; Тетяна ЛЕВОНЮК, Аналітикиня Центру «Нова Європа».

Координаторка НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА під час свого виступу висвітлила участь закладів вищої освіти та молодіжних організацій Херсонщини у проєктах Програми Еразмус+, можливостях для індивідуальних осіб у існуючих проєктах та конкурси для організацій у новій Програмі Еразмус (2021-2027). Також було акцентовано на особливостях реалізації проєктів з мобільності в контенсті пандемії COVID-19.

Відеозапис заходу доступний за посиланням.

Довідково:

Захід відбувся в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Захід є винятковою відповідальністю Pact та Центру «Нова Європа» i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Попередня Вітаємо партнерів ХНУ імені В. Н. Каразіна із долученням до ...