Європейський тиждень спорту: BeActive – HealthyLifeStyle (23.09-30.09)


Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні вітає з початком Європейського тижня спорту – BeActive Week – HealthyLifestyle4All!

Детально про ініціативу – https://sport.ec.europa.eu/week/about

Захід організовано Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Олімпійським комітетом України та різними організаціями, Європейський тиждень спорту BeActive в Україні проводиться з 2019 р. 

У новій Програмі ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. серед 4х конкурсів у сфері спорту Європейського виміру, відкрито 1 конкурс Спільних партнерств співпраці для організацій з України та інших країн-партнерів, які працюють у сфері спорту. Такі організації можуть бути партнерами проєктів. Детальніше можна дізнатись з Керівництва до Програми тут та Відеозапис Інформаційного дня Еразмус+ Спорт – за посиланням тут.

Україна вже має досвід впровадження таких проєктів. З 2015 року міжнародні команди 12 проєктів спільних партнерств співпраці отримали фінансування за участі організацій з України, серед яких Олімпійський комітет України, Національний університет фізичного виховання і спорту, Футбольний клуб «Динамо Київ», Фонд Кличка та інші.

Інформація про проєкти та їх результати є доступною і відкритою на платформі результатів проєктів ЄС – http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/

В цій базі можна знайти корисні ресурси результатів всіх проєктів Еразмус+, надихнутись новими ідеями, знайти партнерів на нові конкурси проєктів. Очікуємо гарних новин про відкриття нових можливостей для розвитку потенціалу у сфері спорту.
Спільно з Міністерством молоді та спорту України будемо інформувати Вас про можливості та участь в конкурсах. Нові конкурси вже в жовтні/листопаді 2021 р.

Підпишіться на новини та слідкуйте за оголошеннями на сайті та у соціальних мережах.

Якщо Ваша організація ще не зареєструвала свій профіль на порталі Грантів та тендерів і не отримала PIC код, то терміново до команди НЕО в Україні, ми допоможемо це зробити. Про цей перший крок корисне відео тут.

Контакти для консультацій від Національного Еразмус+ офісу в Україні: +380993322645, office@erasmusplus.org.ua, https://erasmusplus.org.ua/erasmus/sport.html
Довідково про участь України – тут.

P. S. Звертаємо увагу, що через особливість платформи результатів проєктів, посилання спрацьовує у певних браузерах. Якщо у Вас виникають проблеми з відкриттям посилання http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/ спробуйте у різних браузерах. Потім відкриваєте детальний пошук і обираєте критерії, наприклад: Еразмус+ – Спорт – Україна.

Попередня Інформаційна сесія напряму Жан Моне для працівників Полтавського державного аграрного ...