Days of Ukraine in Berlin (16-17.09.2021, м. Берлін)

16-17 вересня 2021 р. узято участь у Days of Ukraine in Berlin у м. Берлін. Захід організовано Вільним університетом Берліна, Інститутом східноєвропейських досліджень разом з Німецько-українським академічним товариством та під патронатом ДААД.

Конференція включала широкий спектр основних моментів співпраці на основі успішних двосторонніх проєктів, а також інформативну сесію, присвячену дослідженню українознавства в регіоні. Крім того, спікери надали інформацію щодо можливостей фінансування як від німецьких, так і від Європейських фінансових агентств, надали цінну інформацію для підтримки заявок на фінансування нових німецько-українських проектів. Захід сприяв німецько-українському академічному обміну та співпраці.

Координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні долучилась дозаходу та у своїй презентації висвітлила питання структури системи освіти в Україні, інформацію щодо закладів вищої та професійної освіти, особливостями програмного періоду 2014-2020 рр. та 2021-2027 рр., міжнародного виміру та пріоритетів Програми, а також майбутніх конкурсів 2022 р.

Поінформовано освітянську спільноту України щодо конкурсів Програми Еразмус+ та розбудовано потенціал для участі в конкурсах Програми.

Посилено співпрацю та обмін досвідом між університетами України та Німеччини.

Інформація на сайті організаторів

Попередня Інформаційна сесія про можливості Еразмус+ для представників Університету «Україна» (15.09.2021, ...