Участь у презентації дослідження «Євромапа-3. Рейтинг європейської інтеграції областей України» (19.10.2021, м. Київ)

19 жовтня 2021 р. узято участь у презентації дослідження «Євромапа-3. Рейтинг європейської інтеграції областей України» у м. Київ.

«Євромапа-3» – вже третє щорічне всеохопне дослідження про поступ регіонів України на шляху до європейської інтеграції. Складений на основі відповідності до 49 індикаторів у 9 сферах, рейтинг є об’єктивним інструментом оцінки регіонів та важливим джерелом інформації як для дослідників аналітичних центрів, так і для уряду.

Координатор Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА долучилась до заходу та узяла участь у дискусії щодо питань яким областям здебільшого притаманні євроінтеграційні успіхи; які області найбільш інтенсивно нарощували експорт товарів та послуг на ринки ЄС за останні два роки; -які області відремонтували найбільше доріг; якими є успіхи українських регіонів у впровадженні гендерної політики; як виглядають євроінтеграційні показники в українських регіонах на тлі аналогічних індикаторів у країнах ЄС тощо.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні долучилася до підготовки матеріалів та подавала інформацію про участь українських ЗВО в проєктах Програми ЄС Еразмус+ 2019-2020 рр.

Поширено інформацію про проєкти Програми ЄС Еразмус+ в Україні.

Інформація на сайті організаторів

Попередня Участь у дискусії «Українські вузи. Чи є сенс їх реформувати?» ...