Участь у Дні кар’єри ЄС (21.10.2021, он-лайн)

21 жовтня 2021 р. узято участь у Дні кар’єри ЄС в м. Харків. Захід організовано Представництвом Європейського Союзу в Україні та Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця за підтримки Національного Еразмус-офісу в Україні.

Мета заходу – поширення інформації щодо шляхів професійного зростання та кар’єрних можливостей для молоді Харківській області в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу присутні мали змогу дізнатися щодо світових/європейських трендів в питаннях професійних компетентностей; щодо задоволення попиту роботодавців у кваліфікованих кадрах; щодо можливостей навчання та стажування не лише в приватному секторі, а й на державній службі.

В рамках заходу проведено презентацію можливостей для 50 студентів, випускників, працівників ЗВО та інших організацій в рамках Програм ЄС Еразмус+. Менеджер НЕО в Україні Вероніка ТКАЧЕНКО зосередила свою увагу на ключових аспектах успішної участі в конкурсах з отримання грантів на обміни на навчання та практику, стажування і викладання, а також стипендії спільних магістерських програм Еразмус Мундус.

Учасники отримали чіткі рекомендації та покрокові інструкції щодо участі в конкурсах та підготовки документів для досягнення результатів.

Розповсюджено корисні ресурси щодо можливостей Програми Еразмус+.

Попередня Презентація можливостей напряму Жан Моне в Університеті менеджменту освіти НАПН ...