Відеоматеріали Міжнародного інфодня конкурсів Партнерств співпраці у сферах освіти, професійної підготовки та молоді (31.01.2022)

5987602 keep calm and join erasmus31 січня 2022 р. відбувся Міжнародний інфодень для Партнерств співпраці конкурсів у сферах освіти, професійної підготовки та молоді, які подають Європейські неурядові організації (ENGO). Багато корисної інформації для потенційних учасників було презентовано з перших вуст від Європейської Комісії та Європейського виконавчого агентства з питань освіти і культури: про пріоритети, напрями, конкурси, як готувати успішні проєкти та багато іншого.

Якщо Ви не встигли долучитись, запрошуємо перешглянути відеозапис та матеріали презентацій – за посиланням тут.

Нагадуємо, що конкурси Партнерств співпраці конкурсів у сферах освіти, професійної підготовки та молоді – тривають!

Це конкурси партнерст, що обєднують потужні заклади освіти, бізнес й інші організації, що працюють у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту для розвитку і продукування інновацій.

Українські організації можуть бути партнерами таких проєктів за умови обгрунтування наявного інноваційного потенціалу та доданої вартості для впровадження проєктів.

Детально про цей напрям у Керівництві до Програми – за посиланням тут.

Конкурси на які подають заявки Європейські неурядові організації координує Європейське виконавче агентство з питань освіти і культури (Брюссель).

Кінцевий термін подання – 23 березня до 17.00 за часом в Брюсселі!

Конкурси, пошук партнерів, аплікаційні форми та подання заявок на цей тип аплікантів через портал FTOP: Funding and Tender Opportunities Portal, відповідно:

  • У сферах освіти – шкільної, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої, вищої та освіти дорослих – за посиланням: ERASMUS-EDU-2022-PCOOP-ENGO
  • У сфері молоді за посиланням: ERASMUS-YOUTH-2022-PCOOP-ENGO
  • У сфері спорту всі матеріали – за посиланням тут.
  • For questions related to Cooperation Partnerships in the field of Education & Training – submitted by ENGOs (ERASMUS-EDU-2022-PCOOP-ENGO): EACEA-EPLUS-EDU-ENGO@ec.europa.eu
  • For questions related to Cooperation Partnerships in the field of Youth – submitted by ENGOs (ERASMUS-YOUTH-2022-PCOOP-ENGO): EACEA-YOUTH@ec.europa.eu

Конкурси на які заявки подають Неєвропейські неурядові організації з країн-членів Програми (асоційовані до Програми) координують Національні Агентства Еразмус+ в 33 країнах, які надають консультації потенційним аплікантам. Контакти Національних агентств – за посиланням тут.

  • Конкурси, пошук партнерів, аплікаційні форми та подання заявок через портал Еразмус+ та Європейський корпус солідарності, відповідно:
  • У сфері шкільної освіти – кінцевий термін подання 23 березня до 12.00 за часом в Брюсселі: KA220-SCH
  • У сфері професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти – кінцевий термін подання 23 березня до 12.00 за часом в Брюсселі: KA220-VET
  • У сфері вищої освіти- кінцевий термін подання 23 березня до 12.00 за часом в Брюсселі: KA220-HED
  • У сфері освіти дорослих- кінцевий термін подання 23 березня до 12.00 за часом в Брюсселі: KA220-ADU
  • У сфері молоді – кінцеві терміни подання 23 березня та 4 жовтня до 12.00 за часом в Брюсселі: KA220-YOU

Не пропустіть можливості міжнародної співпраці! Запрошуємо заклади освіти та інші організації активно консультуватись!

Попередня Зустріч ITeachers Meet-Ups (27.01.2022, онлайн)