Орієнтаційна зустріч для українських стипендіатів Еразмус Мундус магістерських та докторських програм в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+

30 липня 2015 р. у Представництві ЄС в Україні відбулась орієнтаційна зустріч для українських стипендіатів спільних Еразмус Мундус магістерських та докторських програм в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ .

Ця зустріч була проведена за ініціативи Асоціації студентів та випускників Еразмус Мундус у тісній співпраці із Представництвом ЄС в Україні, Національним Еразмус+ офісом в Україні, Посольствами держав-членів ЄС, які прийматимуть українських студентів на навчання.

Посол, Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінські та інші працівники Представництва привітали переможців стипендіальних програм із перемогою у конкурсах на отримання стипендій для навчання у престижних університетах Європи, висловивши побажання успіхів та впевнення, що здобуті ними знання будуть вкрай необхідними для здійснення реформ та якісних змін в Україні на її шляху до європейської інтеграції.

На зустрічі були присутні біля 20 студентів. Вони мали нагоду поспілкуватися між собою, отримати корисні та практичні поради щодо життя та навчання в країнах, де будуть навчатись, від випускників програми та представників Посольств Нідерландів, Німеччини та Угорщини.

Національний Еразмус+ офіс в Україні ознайомив європейських стипендіатів із тими можливостями, які відкриваються перед ними під час навчання та після його завершення у рамках програм ЄС Еразмус+, Горизонт 2020, а також з іншими можливостями фінансування академічної, міжуніверситетської та наукової діяльності.

Для додаткової інформації:

Еразмус+ це програма Європейського Союзу на період 2014-2020 рр., що підтримує проекти співпраці, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту.

Еразмус Мундус – Програма міжуніверситетської співпраці ЄС, запроваджена з 2004 року. Завдяки Еразмус Мундус європейськими ВНЗ було розроблено понад 130 спільних магістерських програм та 40 спільних докторських програм, в рамках яких понад 1800 стипендій отримали учасники з України.

Презентаційні матеріали орієнтаційної зустрічі студентів програми Еразмус+

Попередня 8 НОВИХ ПРОЕКТІВ ЖАН МОНЕ ПРИСКОРЯТЬ ЄРОПЕЇЗАЦІЮ ВИЩОЇ ОСВІТИ В ...