TAIEX Workshop on Boosting Education Funding Reform (16.03.18, м. Київ)


16 березня 2018 р. у м. Київ  представники Національного Еразмус+ офісу та Національної команди експертів з реформування вищої освіти взяли участь в TAIEX Workshop on Boosting Education Funding Reform.

Організатори заходу – Інструмент технічної допомоги та обміну інформацією (TAIEX), Міністерство освіти і науки України та Офіс освітніх реформ в Україні.
Метою заходу було надання посадовим особам з Міністерства освіти і науки України, Офісу освітніх реформ в Україні, а також іншим експертам з фінансування освіти, інформації про кращі практики сфери освіти у різних країнах-членах Європейського Союзу.

Захід присвячений організації та фінансуванню освіти в умовах ринкової економіки з фокусом на актуальних тенденціях на ринку освітніх послуг. Під час семінару європейські експерти Росіо ФЕРРЕРО ПРІЕТО, Міністерство освіти, культури та спорту, Регіональна рада освіти Кастилії і Леона, Іспанія, Антті МАРКАНЕН, Національне агентство освіти Фінляндії, Фінляндія; та Дітер ДОХМЕН, Інститут освіти, соціально-економічних досліджень та консалтингу (FiBS), Австрія, презентують методології та формули розрахунку вартості освітніх послуг з метою подальшого обговорення між експертами з Європи та України.  Від команди Національного Еразмус+ офісу в Україні в заході візьме участь Жанна ТАЛАНОВА, менеджер з аналітичних питань. 

Попередня Важливо організаціям виконавцям конкурсу Еразмус+ Розвиток потенціалу вищої освіти