Інформаційний день Програми ЄС Еразмус+ (19.04.18, м. Харків)


19 квітня 2018 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні у співпраці з Харківською обласною державною адміністрацією, Департаментом з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА, Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна для представників вищих навчальних закладів, викладачів, науковців та практиків, керівників організацій, менеджерів/керівників проектів урядових та неурядових організацій, представників Рад молодих вчених, студентських та молодіжних громадських організацій провели ERASMUS+ INFODAY.

Захід 1: 19 квітня 2018 р. відбувся семінар-тренінг «Проекти за Програмою ЄС “Erasmus+. Практичні поради щодо їх підготовки та реалізації»

Учасниками заходу стали викладачі ВНЗ Харківщини, науковці та практики, керівники організацій, менеджери/керівники проектів урядових та неурядових організацій, що зацікавлені у подачі заявок та реалізовувати проекти Програми Еразмус+ за напрямами Міжнародна кредитна мобільність та Жан Моне. 

Спікери семінару:
Іванна АТАМАНЧУК, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні
Петро КРАЙНІК, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні

Презентація особливостей міжнародної кредитної мобільності програми Erasmus+

 Презентація напряму Жана Моне у межах програми Erasmus+

Захід 2: 19 квітня 2018 року було проведено семінар-тренінг «Можливості Програми Еразмус+ для студентів та молоді», зокрема представники програми розкажуть про міжнародну мобільність (International Credit Mobility (ICM)) за напрямами Вища освіта та Молодь. 

Спікери семінару:
– Іванна АТАМАНЧУК, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні
– Петро КРАЙНІК, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні

Презентація щодо індивідуальних можливостей в рамках Програми ЄС Еразмус+

konsortsium

Паралельно із роботою семінару-тренінгу було проведено робочу зустріч ректора Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, Академіка Національної Академії Наук, члена-кореспондента Національної Академії педагогічних наук України, заслуженого діяча науки і техніки України Віля Савбановича Бакірова, ректорів вищих навчальних закладів, що входять до складу Харківського університетського консорціуму із координатором Національного Еразмус+ офісу в Україні Світланою ШИТІКОВОЮ «Про можливості програми ЄС Еразмус+ для закладів вищої освіти в Україні та управління грантовими коштами, роль керівництва у реалізації проектів»

 Додатково за посиланнямhttp://www.univer.kharkov.ua/ua/general/univer_today/news?news_id=7835http://www.univer.kharkov.ua/ua/general/univer_today/news?news_id=7836http://www.univer.kharkov.ua/ua/general/univer_today/news?news_id=7834 

“Як поїхати на навчання за кордон? Інтерв’ю з представниками програми Erasmus+” за посиланням

Щиро дякуємо всім за участь!

 

Попередня 24-а сесія Школи європейських студій в Україні EU Study Days ...