Конференція „Reforming European Higher Education – From Policy to Practice“ та зустріч щодо співпраці з ЗВО Німеччини та іншими країнами ЄС (8-9.06.18, м. Київ)


erasmus plus 1920

8-9 червня 2018 р. м. Київ відбулась Конференція „Reforming European Higher Education – From Policy to Practice“ та мережева зустріч щодо співпраці з ЗВО Німеччини та іншими країнами ЄС. Захід організовано за дорученням Федерального міністерства освіти та науки DAAD у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні (Проект ЄС) та за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Програма заходів за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1EcjC9pijTqjlbJ-LApf3ol_7BDgxm_38 

8 червня 2018 р. було проведено Конференцію „Reforming European Higher Education – From Policy to Practice“. В рамках Конференції взяло участь понад 100 представників закладів вищої освіти та наукових установ з України та країн Європейського Союзу. 

9 червня 2018 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Інформаційним центром DAAD у Києві за підтримки Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського Національного університету імені Тараса Шевченка провели два паралельні заходи: Мережева зустріч щодо співпраці з ЗВО Німеччини та іншими країнами ЄС; та Воркшоп “Міжнародна кредитна мобільність Еразмус+: розбудова співпраці між Україною та Німеччиною”. 

*Деталі щодо заходів та презентації спікерів буде оновлено на сайті ДААД.

Презентація Національного Еразмус+ офісу в Україні

Фото: https://www.facebook.com/pg/DAAD.Ukraine/photos/?tab=album&album_id=1672881019499053

Дякуємо всім учасникам за плідну роботу!

Попередня 41 українець отримає стипендію за програмою Європейського Союзу Еразмус+ на ...