Erasmus+ International Staff Week в «Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського» (28-31.05.19, м. Київ)


28-31 травня 2019 р. за ініціативи Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та за підтримки Національного Еразмус+ офісу в Україні вперше відбувся Міжнародний тиждень Еразмус+ (Erasmus+ International Staff Week) для представників КПІ імені Ігоря Сікорського та європейських університетів із Норвегії, Італії, Німеччини, Польщі, Франції, Великобританії, Чехії, Туреччини та Люксембургу.

Метою такого Тижня було надати можливість українським та європейським партнерам за проектами Еразмус+ Міжнародна кредитна мобільність (КА107) поділитись кращими практиками з питань управління такими проектами, обмінятись корисними аналітичними матеріалами щодо впровадження проектів з мобільності для усіх учасників, вдосконалення механізмів їх реалізації, обговорити перспективи подальшої співпраці та спільних майбутніх проектів.

29 травня до проведення Тижня безпосередньо долучився НЕО в Україні. Менеджер НЕО в Україні, Іванна Атаманчук презентувала учасникам Тижня інформацію про участь України у Програмі Еразмус+ в Україні протягом 2014-2019 рр., а також поділилась детальним аналізом досягнень та викликів ЗВО у реалізації проектів з міжнародної кредитної мобільності Еразмус+ за участі європейських та українських партнерів. Іванна Атаманчук також взяла участь у майстер-класі Еразмус+: кращі практики та виклики, у процесі якого в окремих робочих групах учасники обговорили такі питання:

  • Оголошення конкурсів для участі у міжнародній мобільності. Процедура відбору. Цифрова робота з документами;
  • Прийом студентів в університетах. Програми супроводу.
  • Залучення до активної участі у мобільності студентів магістрів та аспірантів;
  • Розвиток лідерських якостей у студентства завдяки участі у міжнародних програмах обмнв;
  • Визнання результатв академчної мобльності унверситетами;
  • Поширення результатв проектв з мобльності. Забеспечення сталості.
Попередня ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з відбору членів галузевих експертних рад ...