Зустріч Національних Еразмус+ офісів (29.01.2020, м. Брюссель, Бельгія)


29 січня 2020 р. в м. Брюссель, Бельгія відбулася зустріч представників Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА), Генеральних Директоратів ЄС, Представництв ЄС в країнах-партнерах, Національних Еразмус+ офісів та Національних агентств Еразмус+.

Під час заходу було представлено та обговорено регіональну статистику, вплив структурних проєктів та проєктів розвитку потенціалу вищої освіти на регіональному рівні, вплив та сталість результатів регіональних заходів.

Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА виступила з презентацією щодо успішних практик реалізації проєктів Еразмус+ в Україні.

Представники команди НЕО в Україні розбудовано потенціал для надання якісних послуг цільовим групам проектів: ЗВО, МОН України та іншим організаціям, як потенційним учасникам і виконавця Програми Еразмус+ у сфері вищої освіти. Розбудувано нові зв’язки з представниками офісів та агентств з метою подальшої синергії, отримано рекомендації задля підтримання успішного рівня впровадження Програми ЄС Еразмус+ для українських стейкхолдерів.

 

Попередня Участь у заході Co-creating Erasmus+ and the European Solidarity Corps ...