Facebook-вебінар «Жан Моне: обов’язкові кроки після перемоги та рекомендації щодо подальшої реалізації» (для переможців 2020 р.)(21.04.2020)


21 квітня 2020 року команда Національного Еразмус+ офісу в України провели Facebook-вебінар «Жан Моне: обов’язкові кроки після перемоги та рекомендації щодо подальшої реалізації» (для переможців 2020 р.) з метою надати поради та рекомендації командам університетів, які впроваджуватимуть проєкти Еразмус+ Жан Моне у 2020 році.

Відео-трансляцію переглянули понад 700 представників міжнародних відділів українських ЗВО, Еразмус+ координатори, команди проєктів Жан Моне.

Під час Facebook-вебінару Петро КРАЙНІК розповів про обов’язкові кроки після перемоги в конкурсі та рекомендації щодо подальшої реалізації. Зокрема, спікер зосередив увагу на грантовій угоді, створенні робочих команд проєктів, складанні внутрішнього кошторису, платформі результатів проєктів, а також на підготовці пакету документів для реєстрації проєкту.

В ході презентації спікер ознайомив учасників з корисними інтернет-ресурсами та документами, що стосуються реалізації проєктів Жан Моне Еразмус+.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ В РОБОТІ – завантажити

Коротко про важливі перші кроки для переможців – за посиланням тут.

Відео-запис презентації – за посиланням

Нагадуємо, що підписавшись на нашу сторінку у мережі Фейсбук, Ви зможете бути максимально швидко проінформовані про всю актуальну інформацію, події та матеріали.

Дякуємо всім, хто приєднався до вебінару та перегляду відео!

Попередня Скайп-зустріч в рамках проєкту Erasmus+ PAGOSTE (21.04.2020, on-line)