Святкуємо #ErasmusDays 2020 разом!


Шановна спільното Еразмус+!

Запрошуємо Вас приєднатись до масштабного флешмобу святкування Програми Еразмус+ у 2020 році! Дякуємо всім хто вже з нами! Майже 90 подій по всій Україні!

Що для цього потрібно? Організуйте заходи присвячені Програмі ЄС Еразмус+ з 15-17 жовтня 2020 р. та додайте свій івент на карту світу в рамках флешмобу #ErasmusDays!

Хто може організувати? До проведення заходів запрошуються всі бажаючі: заклади вищої освіти, науково-дослідні інституції, громадські організації, державні та приватні організації, студентські об’єднання, Асоціація випускників Еразмус Мундус (ЕМА) та всі бажаючі.

Коли? 15, 16 чи 17 жовтня 2020 р.

Що це можуть бути за заходи? Ви можете організувати захід у будь-якому форматі: конференція, презентація, круглий стіл, виставка, кіноперегляд, спортивний захід, концерт, фестиваль, Facebook-вебінар, флешмоб, вікторина та багато іншого.

Щоб офіційно взяти участь у флешмобі, потрібно обов’язково зареєструвати Ваш захід на головному сайті флешмобу #ErasmusDays – https://www.erasmusdays.eu/ 

Не забутьте використати айдентику флешмобу – завантажити лого, поставити #ErasmusDays та #ErasmusUA, відмітити @NEOinUkraine у мережі Фейсбук.

 

Якщо Вам потрібна допомога, консультація щодо організації заходу, промоційнй матеріали чи мерч Еразмус+, запрошуємо звертатись до Катерини Жданової, менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні, через ел. пошту office@erasmusplus.org.ua або за тел. 093 773 43 92.

 

Ще одна чудова можливість розповісти на весь світ про успішні історії та проєкти Еразмус+ у Вашому закладі!

Бажаємо успіхів!

 

 

Попередня Семінар-тренінг «Фандрайзинг. Написання проєктів. Успішні кейси» (6-7.10.2020 р. р., on-line)