Участь HERE team у роботі над методичною експертизою проєктів стандартів вищої освіти

HERE picПротягом 2017-2020 рр. представники Національної команди експертів з реформування вищої освіти Програми ЄС Еразмус+ та НЕО в Україні спільно з Інститутом вищої освіти НАПН України відповідно до Порядку розгляду та затвердження стандартів вищої освіти проводять методичну експертизу проєктів стандартів вищої освіти, розроблених науково-методичними комісіями Науково-методичної ради МОН України.

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» Міністерство освіти і науки України відповідає, зокрема, за розроблення та затвердження стандартів вищої освіти за трьома освітніми (бакалавр, магістр, доктор філософії/ доктор мистецтв) рівнями за 121 спеціальністю, що разом складає 364 стандарти вищої освіти.

Станом на червень 2020 р. Національна команда експертів за координації Національного Еразмус+ офісу в Україні здійснила методичну експертизу 176 проєктів стандартів вищої освіти, з них затверджено 135: 112 – бакалаврського рівня (з них затверджено 91), 64 – магістерського рівня (з них затверджено 44).

Наразі Національні експерти розпочали роботу над методичною експертизою проєктів стандартів вищої освіти рівня доктора філософії/доктора мистецтв.

Попередня До уваги відділів міжнародних зв'язків, координаторів Еразмус+ та проєктних команд ...