Нагадуємо для проєктів напряму СВНЕ: дедлайн 28.02.2023!

Шановні Еразмусівці!

Якщо Ви готуєте проєкти на конкурси проєктів з Розвитку потенціалу вищої освіти (СВНЕ) – ця новина для Вас!

Європейська Комісія прийняла рішення продовжити для всіх кінцевий термін подання проєктів СВНЕ до кінця лютого 2023 р.!

Офіційно в системі FTOP  вже є новий термін – 28 лютого 2023 р. 17.00 (за Брюсселем).

Тримаємо руку на пульсі і готуємо проєктні заявки відповідно до дати як оголошено на сайті конкурсу!

Якщо вже проєктні заявки готові, то радимо подавати! Цей додатковий час є важливим, щоб всі хто працює над проєктними заявками СВНЕ в Україні або/та з українськими організаціями отримали можливість вчасно подати якісні заявки.

Команди проєктів матимуть також трохи часу для роботи з партнерами з Туреччини, які наразі переживають трагічні наслідки землетрусів! Глибокі співчуття від імені всієї спільноти Еразмусівців!

Враховуючи комплексність підготовки та реалізації даних заявок, а також виклики воєнного стану в Україні, радимо доопрацювати та подати Ваші проєкти раніше, а не в останній день!

Додатково нагадуємо про фокус на  інноваційність, інклюзивність, зелені та цифрові трансформації для покращення і забезпечення якості вищої освіти України!

Проєкти СВНЕ мають найбільш системний вплив на вищу освіту України та їх значущість ще більше зросла під час війни для розбудови потенціалу та трансформацій закладів вищої освіти! А окремий конкурс для України дасть змогу отримати додаткову підтримку та побудувати якісну цифрову екосистему як відповідь на виклики і для подолання наслідків війни росії проти України.

Особливості підготовки та подання проєктів СВНЕ.

Щиро дякуємо надійним партнерам з Європейської Комісії та Європейського виконавчого агентства з питань освіти і культури за постійну підтримку та солідарність, людяність і розуміння ситуації! Працюємо разом для перемоги! Дякуємо, віримо і допомагаємо ЗСУ та всім захисникам і захисницям! Тримаймо освітній стрій!

Попередня Терміново! Участь МОН України та заявки на 2 конкурси CBHE ...