Міжнародна Літня Школа “Європейські зелені виміри: виклики для України” (8-10 червня 2023 р., онлайн)

Запрошуємо до участі в Міжнародній Літній Школі “Європейські зелені виміри: виклики для України”/”European Green Dimensions: Challenges for Ukraine”, яка відубдеться в рамках проєкту Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне 101081525—JMEUGD— RASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH.

Коли? 8-10 червня 2023 р.

Формат: онлайн (ZOOM)

Для кого? До участі у Міжнародній Літній Школі сердечно запрошуємо представників різних галузей економіки, державних органів влади та місцевого самоврядування, діячів громадських організацій, учених, викладачів, аспірантів, студентів, учнів та усіх зацікавлених осіб. Для учнів та учителів запланована окрема сесія.

Робочі мови: українська та англійська (переклад).

Реєстрація за посиланням тут (кількість місць обмежено). Участь безкоштовна.

Питання дискурсу:

  • сучасні принципи та інструменти реалізації європейської екологічної політики;
  • порівняльний аналіз екологічного законодавства ЄС та України;
  • впровадження європейських стандартів в екологічну практику України;
  • екологічні проблеми, пов’язані з військовими діями.

Літня Школа охоплюватиме лекції, презентації, дискусії та круглі столи. Учасники отримають сертифікати (18 акад. год./0,6 кредитів ЄКТС), що підтверджують участь у Міжнародній Літній Школі JMEUGD-2023

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Чвир Вадим Андрійович, e-mail: vip.chvir@gmail.com, тел.: +38 0681815934.

Попередня Міжнародна наукова конференція “Актуальні питання інтеграції України до європейського безпекового простору“ (18.05.2022 ...