Щодо моніторингу проєктів МТД – Програми ЄС Еразмус+ (подання до 10.07.2023)

Шановні Еразмусівці – виконавці проєктів співпраці КА2, Жан Моне та віртуальних обмінів!

Нагадуємо, що відповідно до Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 р. № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» (далі – Порядок), учасники реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги, визначені як реципієнти, зобов’язані надсилати до бенефіціара звітні документи (форма додається) про стан впровадження проєктів.

З огляду на зазначене просимо вчасно, з урахуванням крайніх термінів (до 10 липня 2023 р.), надіслати за можливості до Міністерства оригінали звітних документів, визначених Порядком.

Крім того, для забезпечення продовження повноцінної реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги, бенефіціаром яких виступає Міністерство освіти і науки України, просимо також обов’язково надіслати копії звітних документів (у форматі PDF та MS WORD) на електронну адресу itamesu2023@gmail.com  (Директорат європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик).

Звертаємо увагу, що оригінали звітних документів мають бути надані до МОН в установленому порядку впродовж місяця після завершення дії воєнного стану в Україні.

Якщо проєкт ще не отримав реєстраційну картку, то у розділі “номер картки реєстрації вкажіть” – в процесі реєстрації. Також, звіт подається за діяльність проєкту за півроку 2023 р., незалежно від того в якому місяці почався проєкт.

Якщо потрібна консультація, ми на постійному зв’язку!

Попередня Участь у воркшопі «Інформування про Європейський Союз в Україні в ...