Регіональний кластерний семінар: Capacity Building in Higher Education – Project impact in Central Asia (19-20.11.2020, on-line)


19-20 листопада 2020 р. відбувся он-лайн регіональний кластерний семінар про вплив проєктів Програми ЄС #Erasmus+ СВНЕ в Центральній Азії. Захід було організовано Національними Еразмус+ офісами країн Центральної Азії: Узбекистану, Казахстану, Киргизії, Таджикистану та Туркменістану.

Ця ініціатива зібрала координаторів проектів та членів команд з 5 країн Центральної Азії, а також представників Європейської Комісії, Представницв ЄС у Центральній Азії, європейських партнерів та багато інших, зокрема і команду Національного Еразмус+ офісу в Україні.

Он-лайн зустріч складалась із пленарних засідань та серії інтерактивних семінарів. Основна увага була приділена впливу та стійкості проектів CBHE та таким темам як: забезпечення якості, інтернаціоналізація університетів, університет та бізнес-партнерство, регіональна співпраця та сприяння реформам вищої освіти в рамках Болонського процесу.

Програма заходу  – за посиланням.

Матерілаи заходу та презентації спікерів – за посиланням.

 

Попередня Переклад матеріалів Міністерської конференції з питань розвитку Болонського процесу (19.11.2020, ...