1 новий проєкт для організацій-провайдерів професійної освіти в межах Програми ЄС Еразмус+

Один проєкт за участі двох організацій-провайдерів професійної освіти з України було відібрано в рамках Програми Європейського Союзу Еразмус+ для розбудови потенціалу у сфері ПТО. Загалом із 162 поданих заявок до фінансування було відібрано 62 проєкти з усього світу.

Відібраний для фінансування проект «Horizontal VET Capacity Building for internationalisation and modernisation including innovation, digitalisation and sustainability by methodology transfer and exchange of good practices» буде впроваджуватись спільно організаціями з Латвії, Італії та України.

2 партнери з України представляють 2 заклади професійної освіти: Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій та Центр професійної освіти імені святого Івана Боско.

Українські організації скористаються досвідом європейських партнерів і розширять свій потенціал для впровадження реформ у сфері професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти.

З 2022 року п’ять провайдерів професійної освіти з України разом із 23 партнерами з 10 країн світу залучені до спільної реалізації двох проектів з розбудови потенціалу професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти.

 

Додатково: Еразмус+ – це Програма Європейського Союзу, яка через підтримку навчання впродовж життя, працює задля освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян Європейського Союзу та поза його межами у сферах освіти, професійної підготовки, молоді і спорту. Програма Еразмус+ підтримує навчальну мобільність, проєкти і партнерства співпраці організацій, розвиток політики та співробітництва. В межах Програми відкрито безліч можливостей для всіх груп населення та різних типів організацій.

За додатковою інформацією звертайтеся до Національного Еразмус+ офісу в Україні через сайт та сторінку у мережі Facebook.

Попередня 3 українські заклади вищої освіти розроблятимуть та впроваджуватимуть спільні магістерські ...