Міжнародна науково-практична конференція «кращі практики розбудови європейських студій в умовах російської збройної агресії» (20-21.10.2023 р., м. Київ)

Шановна спільното Еразум+!

Українська Асоціація Викладачів і Дослідників Європейської Інтеграції спільно з Державним торговельно-економічним університетом та у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні запрошують Вас до участі у міжнародній науково-практичній конференції: «Кращі практики розбудови Європейських студій в умовах російської збройної агресії»

До участі у конференції запрошуються представники усіх академічних дисциплін, що залучені до викладання Європейських студій та всі, хто цікавиться даною тематикою. 

Особливо заохочуємо взяти участь усіх, хто є чи був залучений у різні роки до реалізації проєктів Програми Еразмус+ напряму ім. Жана Монне в Україні для  презентації свого академічного доробку ширшому загалу.

Що? Міжнародна науково-практична конференція «кращі практики розбудови європейських студій в умовах російської збройної агресії».

Де? Державний торговельно-економічний університет (м. Київ, вул. Кіото, 19).

Коли? 20-21 жовтня 2023 р.

Форма проведення: очна.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

ПРОГРАМА конференції.

Потенційним учасникам необхідно зареєструватись за посилання. 

Витрати на проїзд, харчування та проживання покриваються за кошти учасників.

Детальніше про конференцію за посиланням.

Попередня Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Європейський досвід використання цифрових технологій в економіці ...