Презентація посібника “Вишенька на торті: Якісне планування молодіжних обмінів” (22.02.2024 р., онлайн)

Запрошуємо 22 січня 2024 року на презентацію посібника “Вишенька на торті: Якісне планування молодіжних обмінів”. Посібник розроблений для якісного планування та проведення молодіжних обмінів, підвищення їх впливу у контексті програми «Еразмус+».

«Еразмус+» — це шлях до особистого, освітнього та професійного зростання. У рамках цієї програми молодіжні обміни відіграють ключову роль у сприянні активній громадянській позиції й формуванні у молодих людей життєво важливих і професійних навичок та спрямовані на сприяння як формальній, так і неформальній навчальній мобільності, наголошуючи на інклюзивності, креативності та інноваціях.

Молодіжні обміни дають змогу молодим людям стати каталізаторами позитивних змін. Заохочуючи активну участь у спільнотах, ці обміни інвестують у майбутні покоління, відточуючи основні навички, одночасно сприяючи почуттю європейської ідентичності та громадянства.

Що? Презентація посібника “Вишенька на торті: Якісне планування молодіжних обмінів”.

Де? Онлайн.

Коли? 22 січня 2024 року 13.00 -14.00 за київським часом.

Для отримання посилання на онлайн-презентацію заповніть реєстраційну форму. Після заповнення форми ви отримаєте на електронну адресу посилання на онлайн-презентацію.

Онлайн-презентація посібника заглибить вас у суть молодіжних обмінів, їхнє значення та те, як вони узгоджуються з головними цілями «Еразмус+» та допоможе дослідити, як ці обміни сприяють особистому зростанню та громадській діяльності.
На зустрічі поспілкуємося з авторками: Карміне Роді Фалангою та Сніжаною Баклія Кнох, які коротко презентують публікацію та її ключові моменти.
Давайте разом додамо ідеальну «Вишеньку на торті» до якісних молодіжних обмінів!

Попередня Михайло Винницький про масштабну реформу вищої освіти в ефірі ранкового ...